23 Ιουν. 2018

Αυτός είναι ο νέος προπονητής της Νίκης Μεσημερίου

Δεν έμεινε για πολύ… ορφανή η θέση του προπονητή για την ομάδα της Νίκης Μεσημερίου με τον πρώην βοηθό προπονητή της και προπονητή της Ακαδημίας, Αναστάσιο Μιχαηλίδη να είναι ο «εκλεκτός» για να αντικαταστήσει στον πάγκο τον Κων/νο Κάκογλου.

Ο Αναστάσιος Μιχαηλίδης, γεννηθείς το 1979 και γέννημα θρέμμα Μεσημερίου, είναι κάτοχος διπλώματος UEFA C, προϋπήρξε ποδοσφαιριστής σε αρκετές ομάδες του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου Μακεδονίας έως και το 2010 οπότε άρχισε να ασχολείται με την προπονητική. Το χρονικό διάστημα 2010-2012 υπήρξε προπονητής στις ακαδημίες της Νίκης Μεσημερίου και το 2012-2016 στις ακαδημίες του Κ. Σχολαρίου. Μάλιστα, διετέλεσε για 2 συναπτές αγωνιστικές σεζόν (2016-17 και 2017-18) βοηθός των προπονητών Αστέριου Θέμελη και Κων/νου Κάκογλου.

Η Διοίκηση της ομάδας είναι πεπεισμένη ότι η επιλογή της είναι η πλέον ενδεδειγμένη, διότι γνωρίζει πολύ καλά το νέο προπονητή και πιστεύει ότι με τη σκληρή δουλειά του και την αρωγή διοίκησης και κόσμου, «θα επιτύχουμε τους κοινούς μας στόχους». Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ανάληψη των καθηκόντων του.