5 Σεπ. 2017

Από την ακαδημία Tor Tre Teste Θεσσαλονίκης στην Νίκη Μεσημερίου

Στην Νίκη Μεσημερίου ανήκουν πλέον (συμμετείχαν σε όλη τη βασική προετοιμασία της ομάδας και έπεισαν με την απόδοση τους τον προπονητή Αστέριο Θέμελη) οι νεαροί ποδοσφαιριστές Ronaldo Skourti και Ιωάννης Κούρας από την Tor Tre Teste Salonicco, ακαδημίας άμεσα συνεργαζόμενης με την Ιταλική Tor Tre Teste που πρόσφατα ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την μεγάλη κυρία του Ιταλικού ποδοσφαίρου Juventus.

Η ένταξη των δύο ποδοσφαιριστών στο σύλλογό μας δείχνει αφενός το μεγάλο ενδιαφέρον της ομάδας να επενδύσει στο μέλλον και παράλληλα να αναδείξει νέους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην ευρύτερη περιφέρεια της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο, αφετέρου τη σωστή λειτουργία και οργάνωση της ακαδημίας Tor Tre Teste και την εξαιρετική δουλειά που γίνεται σ’ αυτήν.

Αμφότεροι οι παίκτες θεωρούνται από τα περισσότερο υποσχόμενα ταλέντα του Θεσσαλονικιώτικου ποδοσφαίρου. Έχουν γεννηθεί το 2000 και έχουν επιλεγεί από τους Ιταλούς ιθύνοντες της Tor Tre Teste συμμετέχοντας μάλιστα σε προπονήσεις - αγώνες στην Ιταλία.