11 Απρ. 2017

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Νίκης Μεσημερίου προς τον Αγ. Γεώργιο

Ο Α.Π.Σ. Νίκης Μεσημερίου συγχαίρει δημόσια την ποδοσφαιρική ομάδα του Αγίου Γεωργίου και συγκεκριμένα τον ποδοσφαιριστή της Κ. Κοκκινοπλίτη για την ενέργειά του να στείλει τη μπάλα άουτ, ενώ μπορούσε να σκοράρει σε κενή εστία, προκειμένου να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στον τερματοφύλακα της αντίπαλης ομάδας, που είχε τραυματιστεί, στη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα Άγιος Γεώργιος – Αριστοτέλης.

Μια ενέργεια που αναμφίβολα δείχνει το ήθος και την προσωπικότητα του εν λόγω ποδοσφαιριστή που στο βωμό της επιτυχίας (επίτευξη τέρματος) δεν θυσίασε την αξιοπρέπεια τη δική του, αλλά τουναντίον εξήρε την αξία της συναδελφικότητας και αλληλεγγύης στο ποδόσφαιρο.

Μακάρι να βλέπουμε πιο συχνά, περισσότερα περιστατικά σαν το παραπάνω.

Η ομάδα της Νίκης Μεσημερίου ως υποστηρικτής και υπέρμαχος του fair play, διατηρεί και καλλιεργεί κάθε φορά που αγωνίζεται στο γήπεδο τα ιδεώδη που σχετίζονται με τον αθλητισμό, όπως τις αξίες του ευ αγωνίζεσθαι, της ευγενούς άμιλλας και της ομαδικής προσπάθειας. Προβαίνει σε επιλογές ποδοσφαιριστών με μεγάλη προσοχή, γιατί την ομάδα, πέρα από την ποδοσφαιρική αξία κάθε παίκτη, την ενδιαφέρει το ήθος και η προσωπικότητά του.