29 Ιαν. 2017

Έφυγαν δύο-Ήρθαν δύο

Δύο παίχτες από το ρόστερ πήραν μετεγγραφή στο τέλος της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και δύο παίχτες καλωσόρισαν στο Μεσημέρι παίχτες και διοίκηση.

Ο Βασίλης Μπακαρόπουλος που πήγε στον Μακεδονικό, ένας μεγάλος σύλλογος με μεγάλη ιστορία, για το βήμα παραπάνω στην ποδοσφαιρική του καριέρα και ο Νίκος Ζήσης που υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στην KF Bylis Ballsh, ομάδα της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας Αλβανίας. Αμφότεροι, παίχτες με πλούσιο ταλέντο και πολλές ικανότητες στο επιθετικό παιχνίδι που δύσκολα αντιμετωπίζονται από τις αντίπαλες άμυνες, βοήθησαν αρκετά την  ομάδα και αποτέλεσαν δύο από τις «κολώνες» της κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος πραγματοποιώντας μάλιστα εξαιρετικές εμφανίσεις. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι όσο βοήθησαν την Νίκη, βοηθήθηκαν παράλληλα. Οι Μπακαρόπουλος και Ζήσης ήρθαν στο Μεσημέρι και κατάφεραν με την βοήθεια της ομάδας να γίνουν καλύτεροι και να εξελιχθούν αγωνιστικά.

Ο Νίκος Σερέτης, έμπειρος επιθετικός που ήρθε από τον Διγενή Λακκώματος, από τις πρώτες του εμφανίσεις έδειξε πως θα βοηθήσει τόσο στο σκοράρισμα όσο και τους συμπαίχτες του ανοίγοντας διαδρόμους γι’ αυτούς ή με τις σωστές του μεταβιβάσεις της μπάλας. Ο Ηλίας Δούμας, ένας πραγματικά ογκόλιθος της μεσαίας γραμμής αφού κοιτάει το έδαφος από ύψος 1,90μ, που αγωνίστηκε επί 3 συναπτά έτη σε ομάδα Β΄ Εθνικής Κατηγορίας Ουαλίας, του οποίου το ντεμπούτο συνδυάστηκε με πολύ καλή εμφάνιση δείχνοντας τις αρετές του στο ψηλό και ενίοτε και κάθετο ποδόσφαιρο.

Η διοίκηση του Α.Π.Σ. Νίκης Μεσημερίου εύχεται στους αποχωρήσαντες τα καλύτερα στην προσωπική και ποδοσφαιρική τους ζωή και καλωσορίζει τους νεοεισελθόντες στην οικογένειά της.