9 Ιουλ. 2016

Αναδιοργάνωση των ακαδημιών της Νίκης Μεσημερίου

Ο Α.Π.Σ. Νίκη Μεσημερίου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Γεώργιο Τζόλα στη θέση του τεχνικού διευθυντή των ακαδημιών και γυμναστή στις ακαδημίες αλλά και στην αντρική ομάδα και του Αναστάσιου Μιχαηλίδη στη θέση του προπονητή. Υπεύθυνος ανάπτυξης των τμημάτων υποδομής παραμένει ο Χαράλαμπος Σαριανίδης.

Ο Γεώργιος Τζόλας είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.), κάτοχος διπλώματος προπονητικής ποδοσφαίρου UEFA A και διαθέτει, αν και νεαρός στην ηλικία καθόσον γεννήθηκε το 1988, πλούσια προπονητική εμπειρία και διακρίσεις σε αγωνιστικά τμήματα και τμήματα υποδομών σε πολλές ομάδες, όπως ο Αχιλλέας Τριανδρίας, Π.Α.Ε. Άρης και Π.Α.Ε. Απόλλων Καλαμαριάς.  

Ο Αναστάσιος Μιχαηλίδης, γεννηθείς το 1979 και γέννημα θρέμμα Μεσημερίου, είναι κάτοχος διπλώματος UEFA C, προϋπήρξε ποδοσφαιριστής σε αρκετές ομάδες του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου Μακεδονίας έως και το 2010 οπότε άρχισε να ασχολείται με την προπονητική. Το χρονικό διάστημα 2010-2012 υπήρξε προπονητής στις ακαδημίες της Νίκης Μεσημερίου και το 2012-2016 στις ακαδημίες του Κ. Σχολαρίου.

Τους καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.