2 Οκτ. 2018

Ο Α.Π.Σ. Νίκης Μεσημερίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Τολούδη Βασίλειο. Ο 30χρονος τερματοφύλακας ύψους 1,86μ. που ξεκίνησε τον ποδοσφαιρικό του βίο στις ακαδημίες του Άρη, την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο φορούσε τη φανέλα του ΠΑΟΝΕ, ενώ στο περελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Τρίγλια, Πολύγυρο (Δ’ Εθνική), Εθνικό Κατερίνης (Γ’ Εθνική), Ατρόμητο Τριαδίου και Δόξα Ασσήρου. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

2 Οκτ. 2018

Ο Α.Π.Σ. Νίκης Μεσημερίου ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ηλία Νούνου. Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε κατά το παρελθόν στις ομάδες Εθνικού Πυλαίας και ΑΕ Πυλαίας. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Νίκης Μεσημερίου και του ευχόμαστε μόνο επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας.

2 Οκτ. 2018

Ο Α.Π.Σ. Νίκης Μεσημερίου ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Μητρούδη Χρήστο.

Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής είναι γέννημα θρέμμα Μεσημεριώτης, 15 ετών και αγωνίζεται ως επιθετικός. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα έκανε στην ακαδημία του ΠΑΟΔ, από όπου και  μετεγράφηκε στην ομάδα μας. Καλωσορίζουμε τον  ποδοσφαιριστή στην οικογένεια της Νίκης Μεσημερίου και του ευχόμαστε επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας.