24 Οκτ. 2018

Σε 3 ακόμη μεταγραφές προχώρησε η διοίκηση της Νίκης Μεσημερίου, προκειμένου να ενισχυθεί η ομάδα σε όλες τις γραμμές. Πρόκειται για τον Γεράκη Γεώργιο, Καραλή Γεώργιο και Ντεμολλάρι Μάριο.

Ο Γεράκης Γεώργιος είναι 35 ετών και αγωνίζεται ως μεσοαμυντικός (στόπερ-αμυντικό χαφ). Κατά το παρελθόν φέρεσε μεταξύ άλλων τη φανέλα των ομάδων  Άρη (τμήματα υποδομής), Ηρακλη, Αγίου Δημητρίου Αττικής, ΠΑΟΝΕ και Ατρόμητου Πλαγιαρίου. 

Ο Καραλής Γεώργιος είναι 20 ετών και αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός. Προερχόμενος από τις ακαδημίες του Αγροτικού Αστέρα έχει φορέσει πλέον τη φανέλα του Αγροτικού Αστέρα (Κ20) και αυτής της ΑΕ Λάρισας (Κ20).

Ο 17χρονος Ντεμολλάρι Μάριος αγωνίζεται ως επιτελικός χαφ και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με τα χρώματα της Γερμανικής Αθλητικής Ακαδημίας.

Τους καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Νίκης Μεσημερίου και τους ευχόμαστε μόνο επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας.

2 Οκτ. 2018

Ο Α.Π.Σ. Νίκης Μεσημερίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Τολούδη Βασίλειο. Ο 30χρονος τερματοφύλακας ύψους 1,86μ. που ξεκίνησε τον ποδοσφαιρικό του βίο στις ακαδημίες του Άρη, την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο φορούσε τη φανέλα του ΠΑΟΝΕ, ενώ στο περελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Τρίγλια, Πολύγυρο (Δ’ Εθνική), Εθνικό Κατερίνης (Γ’ Εθνική), Ατρόμητο Τριαδίου και Δόξα Ασσήρου. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

2 Οκτ. 2018

Ο Α.Π.Σ. Νίκης Μεσημερίου ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ηλία Νούνου. Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε κατά το παρελθόν στις ομάδες Εθνικού Πυλαίας και ΑΕ Πυλαίας. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Νίκης Μεσημερίου και του ευχόμαστε μόνο επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας.

2 Οκτ. 2018

Ο Α.Π.Σ. Νίκης Μεσημερίου ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Μητρούδη Χρήστο.

Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής είναι γέννημα θρέμμα Μεσημεριώτης, 15 ετών και αγωνίζεται ως επιθετικός. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα έκανε στην ακαδημία του ΠΑΟΔ, από όπου και  μετεγράφηκε στην ομάδα μας. Καλωσορίζουμε τον  ποδοσφαιριστή στην οικογένεια της Νίκης Μεσημερίου και του ευχόμαστε επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας.