27 Ιουλ. 2017

Τα εργομετρικά της ομάδας μας για τη νέα σεζόν!

Χθες, Τετάρτη 26 Ιουλ 17, η ομάδα της Νίκης Μεσημερίου πραγματοποίησε εργομετρικά τεστ στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας για την νέα αγωνιστική σεζόν.
Τα τεστ πραγματοποιήθηκαν στους χώρους του δημοτικού γηπέδου Μεσημερίου υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση του κ. Πούλιου Αθανάσιο, τον οποίο ευχαριστεί θερμά η διοίκηση του συλλόγου.
Ο κ. Πούλιος Αθανάσιος είναι Υπ. Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και προπονητής ποδοσφαίρου με πεδίο δράσης στην φυσιολογία. Αποφοίτησε το 2008 από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με τον τίτλο του καθηγητή φυσικής αγωγής με ειδικότητα ποδόσφαιρο και το 2009 ξεκίνησε το μεταπτυχιακό του στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στο τομέα της Άσκηση και της υγείας, το οποίο και ολοκλήρωσε το 2011. Το 2008 αποφοίτησε από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία με το δίπλωμα “HFF B Coaching award (UEFA B Diploma)”. To 2016 έγινε κάτοχος του διπλώματος «Football coaching license (Category Α’) from the General Ministry of Sports». Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια πάνω στις αναπτυξιακές ηλικίες καθώς και στην βελτιστοποίηση της απόδοσης των ποδοσφαιριστών.
Οι ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία, αντί για την καθιερωμένη προπόνηση, να πραγματοποιήσουν εργομετρικές μετρήσεις, στις οποίες τα πήγαν και περίφημα.
Με την βοήθεια της προπονητικής ομάδας, Αστέριου Θέμελη, Αθανάσιο Νούτσα και Αναστάσιο Μιχαηλίδη έγιναν οι εργομετρικές μετρήσεις και όλοι οι συμμετέχοντες πρόκειται να λάβουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας τον πλήρη ατομικό τους φάκελο με τα αποτελέσματα των μετρήσεων και οδηγίες από τους ειδικούς!