12 Νοε. 2016

Βρίσκει ρυθμό και αρέσει!

Παιχνίδι με παιχνίδι η Νίκη Μεσημερίου βρίσκει τα πατήματά της μέσα στον αγωνιστικό χώρο και αυτό είναι κάτι που αρέσει σίγουρα στον Αστέριο Θέμελη αλλά και στον κόσμο της ομάδας.

Οι «πορτοκαλί» ρολάρουν σιγά σιγά στον αγωνιστικό χώρο και είναι σαφές πως οι παίκτες βρίσκονται πιο εύκολα μεταξύ τους και κάνουν πιο εύκολη τη δουλειά τους. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως με την διορθωτική κίνηση που συνέβη προ 15νθημέρου στο ρόστερ της ομάδας, ήτοι με την έλευση του ποιοτικού αριστερού χαφ Νίκου Ζήση, η ομάδα έχει ανέβει ένα σκαλοπάτι τόσο στην δημιουργία όσο και στο σκοράρισμα.

Επίσης είναι ξεκάθαρο πως αρχίζει να βγαίνει η δουλειά του προπονητή της ομάδας, καθώς δικαιώνεται από το αγωνιστικό πλάνο που έχει επιλέξει να ακολουθήσει 100%. Η ομάδα μας απέδειξε και στην έδρα της ότι είναι και θα είναι παρούσα στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας, παρά τις αρχικές αμφισβητήσεις τόσο στο πρόσωπο του προπονητή Αστέριου Θέμελη όσο και σε αυτά των ποδοσφαιριστών.

Στο αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού που διεξήχθη σήμερα μεταξύ των ομάδων Νίκης Μεσημερίου και  Ποσειδώνας Μηχανιώνας, οι παίκτες της ομάδας μας κατέθεσαν την ψυχή τους στο γήπεδο, κατορθώνοντας έτσι να επικρατήσουν έναντι ισχυρού αντιπάλου με σκορ 2-1. Τα γκολ για την ομάδα μας πέτυχε ο Νίκος Ζήσης στο 16ο λεπτό, μετά από πάσα «πάρε-βάλε» του Νίκου Νικολλάρα, και στο 63ο λεπτό της αναμέτρησης, μετά από εύστοχη εκτέλεση φάουλ.     

Επόμενη στάση για την ομάδα μας είναι η Αυγή. Δύσκολη έξοδος, αλλά με εμφανίσεις σαν τη σημερινή η Νίκη έχει τον τρόπο για να πανηγυρίσει ακόμα ένα «διπλό».