22 Ιουν. 2016

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Γουγουτσά

Αποκτήθηκε ο μεσοεπιθετικός Παναγιώτης Γουγουτσάς.

΄΄Ο Α.Π.Σ Νίκη Μεσημερίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον πολύπειρο μεσοεπιθετικό Παναγιώτη Γουγουτσά. Η Νίκη τον καλωσορίζει στην "πορτοκαλί" οικογένεια.΄΄ 

Οι πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Νίκης Μεσημερίου. 

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΟΥΓΟΥΤΣΑΣ

Ο Παναγιώτης Γουγουτσάς γεννήθηκε  1 Μαρτίου του 1983 στη Θεσσαλονίκη όπου μεγάλωσε και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. Ξεκίνησε σε μικρή ηλικία το ποδοσφαίρο στον Άρη Θεσσαλονίκης, φτάνοντας στην πρώτη ομάδα σε ηλικία 20 ετών. Έπαιξε επί σειρά ετών επαγγελματικό ποδόσφαιρο στον Πας Γιάννενα, στο Πολύκαστρο, στον Κιλκισιακό και στην ΑΕ Γιάννενα. Στα 22 του χρόνια πραγματοποίησε το παιδικό του όνειρο αφήνοντας τον Ελλαδικό χώρο για να ταξιδέψει στην Ιταλία για λογαριασμό της Van Di Sagro  στη Serie C2.

Είναι κάτοχος διπλώματος προπονητικής UEFA Β΄απο την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ενώ παράλληλα επιμορφώνεται συνεχώς με σεμινάρια σε όλο τον κόσμο. Είναι γνώστης της Αγγλικής γλώσσας.

Το τελευταίο έτος αγωνίστηκε με τα χρώματα των ομάδων Ατρομήτου Τριαδίου και Α.Ο. Παύλου Μελά, ενώ παράλληλα έχει κάνει τα πρώτα του βήματα στην προπονητική ως πρώτος προπονητής σε τμήματα υποδομών ακαδημιών.