9 Ιουν. 2016

ΝΙΚΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙΟΥ: ΜΕ «ΠΥΡΕΤΩΔΕΙΣ»ΡΥΘΜΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Πέρυσι, η ομάδα της Νίκης Μεσημερίου κατάφερε να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο και να πλασαριστεί στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της Α1 Κατηγορίας (7η θέση). Φέτος οι άνθρωποι της Νίκης, έχουν δείξει από νωρίς τις διαθέσεις τους, που δεν είναι άλλες βέβαια, από μία ανάλογη πορεία, συνδυάζοντας την «χαρά του παιχνιδιού» με μία καλή βαθμολογική συγκομιδή.

Ο νέος της τεχνικός, Αστέριος Θέμελης, αποτελεί έναν άνθρωπο με όραμα και βλέψεις, που έχει καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, αλλά και σπουδαίο παρελθόν τόσο σε ομάδες επαγγελματικών κατηγοριών  (ΠΑΟΚ, Αν.Κολινδρού, Προοδευτική, Α.Ε.Λάρισα, Θεσπρωτός, Λεωνίδιο, Χαλκηδόνα, Ρόδος, Ηλυσιακός, Καστοριά, Ο.Φ.Ιεράπετρα, Αγ.Δημήτριος, Ολ. Βόλου, Ηλιούπολη, Ναυπακτιακός, Ιωνικός, Παναξιακός) όσο και σε ερασιτεχνικές κατηγορίες με τα χρώματα της Νίκης Μεσημερίου από το 2013. Ο 41χρονος φέρελπις κόουτς, σε συνεργασία με τον πρόεδρο Συμεών Αβραμίδη και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ, ανανέωσαν την συνεργασία τους, με έντεκα ποδοσφαιριστές που βρίσκονταν στο περσινό ρόστερ. Ο λόγος λοιπόν, για τους Γεώργιο Δάλλα, Γεώργιο Βουτσινά, Νικόλαο Δάλλα, Δημήτριο Ντούφα, Σταύρο Μυλωνά, Αλέξανδρο Λαγγίζο, Κων/νο Αγγελάκη, Γεώργιο Αγγελάκη, Ζαχαριάδη Αθανάσιο, Βασίλειο Μπακαρόπουλο και Γεώργιο Καρολίδη.Τέλος όσον αφορά τα αγωνιστικά ζητήματα, παρελθόν αποτελούν οι Δημήτριος Κύρκος και Μανώλης Ζαχαράκης.

Ο κ. Αβραμίδης στη συνέντευξη που έδωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας (www.nikimeshmeriou.com), ανέφερε μεταξύ άλλων: “Είμαι αισιόδοξος για το μέλλον της Νίκης. Παρέμειναν στην ομάδα έντεκα ποδοσφαιριστές, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Θα πρέπει ωστόσο να καλύψουμε τα κενά στο ρόστερ που υπήρχαν την προηγούμενη χρονιά και δημιουργήθηκαν  νέα μετά τις αποδευσμεύσεις παιχτών, για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ωστόσο, το μεγαλύτερο κενό αναμφισβήτητα είναι αυτό του τερματοφύλακα που δημιουργείται μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής καριέρας του Αστέριου Θέμελη, ο οποίος πέρα από θαυμάσιος τερματοφύλακας που απέπνεε ήθος και αξιοπρέπεια στην ομάδα, ήταν μία από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές προσωπικότητες που φόρεσαν και τίμησαν τη φανέλα της ομάδας μας. Σε συνεργασία λοιπόν με τον προπονητή μας, θα εξετάσουμε περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, πάντα βέβαια μέσα στα πλαίσια του προκαθορισμένου για τη νέα χρονιά προϋπολογισμού, που ελπίζουμε να βοηθήσουν την ομάδα να πρωταγωνιστήσει εκ νέου στην όμορφη και συνάμα απαιτητική κατηγορία της Α1 και θέλω να πιστεύω πως στο τέλος όλα θα πάνε καλά.”