10 Απρ. 2016

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Α1 ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙΟΥ

Οι ποδοσφαιριστές της Νίκης Μεσημερίου πραγματοποιώντας δυναμική εμφάνιση και κάνοντας κατάθεση ψυχής στην 33η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α1 της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας, έφτασαν στην κυριολεξία μια… ανάσα από μια σπουδαία νίκη κρίνοντας από την αγωνιστική εικόνα των ομάδων. Έτσι, το παιχνίδι Θερμαϊκός Θέρμης-Νίκη Μεσημερίου δεν έβγαλε νικητή όσον αφορά το αποτέλεσμα καθώς οι δύο αντίπαλοι αποχώρησαν από το γήπεδο με ισόπαλο φορτίο στις αποσκευές τους.

Μία ομάδα έπρεπε να κερδίσει και αυτή ήταν η Νίκη Μεσημερίου, μιας και για έναν ακόμη αγώνα η τύχη δεν ήταν με το μέρος της. Στο α΄ μέρος του παιχνιδιού, αφενός η ομάδα μας στάθηκε άτυχη καθώς τα σουτ των Β. Μπακαρόπουλου (2 φορές) και Μ.Ζαχαράκη δεν κατέληξαν στα δίχτυα του αντιπάλου, αφετέρου δεν απειλήθηκε η εστία του αρχηγού μας Α.Θέμελη μιας και η καθόλα άρτια οργανωμένη αμυντική γραμμή της αναχαίτιζε εύκολα κάθε υποψία για απειλή από τους επιθετικούς της Θέρμης. Στην επανάληψη, η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε, μέχρι το τελευταίο δεκαπεντάλεπτο, στο οποίο αν και βρέθηκε η ομάδα μας πίσω στο σκορ (0-1) μετά από εκτέλεση κόρνερ της αντιπάλου, και αφού προηγήθηκε η μεγάλη ευκαιρία  στο σουτ από το ύψος του πέναλτι του Γ.Βουτσινά, το οποίο τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι, έδειξε τη δυναμική της και με ΨΥΧΗ κατόρθωσε να ισοφαρίσει μετά από κοντινό σουτ του Γ.Καρολίδη στις καθυστερήσεις του αγώνα.     

Αρωγός στην προσπάθεια αυτή των παιχτών της Νίκης Μεσημερίου ήταν οι θερμοί οπαδοί της που για έναν ακόμη αγώνα αποτέλεσε το δωδέκατο παίχτη αν και μακρυά από την έδρα της. Μετά τη λήξη του αγώνα, υπήρξε ξέφρενος πανηγυρισμός παιχτών στον αγωνιστικό χώρο και φιλάθλων στις κερκίδες για την επίτευξη των στόχων, που δεν ήταν άλλος από την απευθείας παραμονή στην μεγάλη και συνάμα δύσκολη κατηγορία Α1.