30 Μαρ. 2016

Άνετη επικράτηση με «τριάρα» για την Νίκη Μεσημερίου

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες και παρά τις σημαντικές απουσίες για ακόμη ένα παιχνίδι για διαφορετικούς λόγους (Θέμελης, Γ. Αγγελάκης και Κ. Αγγελάκης), η Νίκη Μεσημερίου επιβλήθηκε της αντίστοιχης ομάδας του Μακεδονικού Λητής με 3-0 σε αγώνα που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης (30/03) στο δημοτικό γήπεδο Μεσημερίου για το πρωτάθλημα Α1 της Ε.Π.Σ Μακεδονίας.

Με σκόρερ τους Μπαλασά, Βουτσινά και Βουλγαράκη η Νίκη έφτασε σε μια άνετη νίκη με 3-0 επί του Μακεδονικού Λητής στο χ.Μεσημέρι.

Πετυχαίνοντας ένα γκολ λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου (43΄ από τον Βασίλη Μπαλασά), οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας δεν άφησαν περιθώρια αντίστασης στον αντίπαλό τους και έφτασαν πολύ εύκολα στο «τρίποντο». Το παιχνίδι, ουσιαστικά, τελείωσε εκεί καθώς μέχρι εκείνη τη στιγμή η ομάδα μας έπαιζε μόνη της με μοναδικό αντίπαλο...το άγχος και την κακοδαιμονία της!

Στην επανάληψη, όντας απαλλαγμένη από το άγχος, η ομάδα μας ανέβασε ακόμη περισσότερο την απόδοση της και κατόρθωσε να πετύχει άλλα δύο τέρματα(50΄ από τον Γιώργο Βουτσινά και 77΄ από τον Αντώνη Βουλγαράκη), κάνοντας έτσι τεράστιο βήμα προς τον στόχο που δεν είναι άλλος από την απευθείας παραμονή της στην κατηγορία.

Η σύνθεση της Νίκης Μεσημερίου: Ζαχαριάδης, Μυλωνάς, Κύρκος, Ν.Δάλλας, Λαγγίζος, Γ.Δάλλας, Καρολίδης, Ζαχαράκης(62΄ Ντούφας), Μπακαρόπουλος, Μπαλασάς(76΄ Βουλγαράκης), Βουτσινάς(85΄ Χαχόλας).