21 Μαρ. 2016

Λευκή ισοπαλία εντός έδρας με τον Αχιλλέα Τριανδρίας η Νίκη Μεσημερίου

Άλλοι δύο χαμένοι βαθμοί για την ομάδα μας που δεν κατάφερε να κερδίσει την ομάδα της Τριανδρίας, με το παιχνίδι να μένει στο 0-0.

Η Νίκη Μεσημερίου αν και προσπάθησε να επιβάλλει τον ρυθμό της, ωστόσο η ορθά οργανωμένη άμυνα του Αχιλλέα σε συνδυασμό με τις κακές επιθετικά επιλογές των παιχτών έφεραν το 0-0, σκορ που χαρακτηρίζεται δίκαιο καθώς και οι δύο ομάδες έχασαν ευκαιρίες για να προηγηθούν.

Σημειώνουμε παρεμπιπτόντως ότι τέσσερις αναμετρήσεις  χωρίς την χαρά του τέρματος συμπλήρωσε  η ομάδα μας και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χαθούν κάποιοι βαθμοί στην προσπάθεια που κάνει να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και την απευθείας παραμονή της στην κατηγορία Α1, αποφεύγοντας τους αγώνες play out.

Έτσι λοιπόν οι «πορτοκαλοί» μετρούν 360 αγωνιστικά λεπτά χωρίς να καταφέρουν να σκοράρουν μετρώντας μία ήττα από τον ΑΟ Καρδίας με 2-0 εκτός έδρας, και τρεις ισοπαλίες, με τον Μακεδονικό εκτός 0-0, με τους Ολ. Κυμίνων και Αχ. Τριανδρίας επίσης με 0-0 στο δημοτικό γήπεδο Μεσημερίου.

Το επιθετικό πρόβλημα και η δυστοκία στο σκοράρισμα είναι αναμενόμενο να επηρεάζει μία ομάδα που έχει επιθετική αγωνιστική φιλοσοφία και ασφαλώς τους παίχτες με την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά  από την μέση και μπροστά να δημιουργήσουν κινδύνους στις αντίπαλες άμυνες.

Τελευταίο παιχνίδι που σκόραρε η ομάδα ήταν ο εντός έδρας αγώνας με τον Ιάσωνα Αυγής την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α1 στις 20 Φεβρουαρίου στην νίκη της με 3-2 με τα τέρματα των Γ.Βουτσινά, Σ.Μυλωνά και Μ.Ζαχαράκη, με την Νίκη να παραμένει μέχρι στιγμής όπως γίνεται αντιληπτό άσφαιρη επιθετικά  τον τελευταίο μήνα.

Βέβαια δεν θα πρέπει να παραλείψουμε σε αυτό πως μπορεί να μην σκοράρει η Νίκη, όμως δεν δέχεται και γκολ με την άμυνα της και να κρατά το μηδέν στις 3 από τις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις πρωταθλήματος, με εξαίρεση τα δυο γκολ στον αγώνα με τον ΑΟ Καρδίας στην Ν. Ραιδεστό.

Γίνεται αντιληπτό πως η καλή αμυντική συμπεριφορά που παρουσιάζει η ομάδα μας στην άμυνα της δεν μεταφράζεται σε γκολ στην επίθεση και πλέον η Νίκη χρειάζεται τέρματα που θα της δώσουν βαθμούς και νίκες για να μην μπει σε τυχόν περιπέτειες play out και γιατί όχι να διεκδικήσει την είσοδο της στα play off.