Αγωνιστικά

22 Αυγ. 2018

Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη σήμερα στον Άγιο Βασίλειο, η Νίκη Μεσημερίου επικράτησε με 2-0 του τοπικού Μακεδονικού.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας δυσκολεύτηκε πολύ να γίνει απειλητική, αλλά στην επανάληψη μπήκε από την αρχή με διαφορετικό πρόσωπο και έφτασε δίκαια στην νίκη.

Τα γκολ της ομάδας μας σημείωσαν ο Ν. Δάλλας μετά από εξαιρετική ενέργεια του ιδίου στο 60′ και ο Αμ. Στουκογιάννης με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή στο 80΄.

Επόμενο φιλικό παιχνίδι με την Δόξα Ρετζικίου στο γήπεδο Μεσημερίου στις 25 Αυγ 18.

14 Αυγ. 2018

Σήμερα, στις 14 Αυγ 18 και ώρα 18:30 η ομάδα μας αντιμετωπίζει σε φιλικό αγώνα την Ν. Γενεά Ασβεστοχωρίου στο γήπεδο του Ασβεστοχωρίου.

6 Αυγ. 2018

Με την απογευματινή προπόνηση ξεκίνησε η δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας της Νίκης Μεσημερίου. Οι παίκτες συγκεντρώθηκαν στις 18:30 στο δημοτικό γήπεδο Μεσημερίου σε μια μεγάλη σε διάρκεια προπόνηση που περιελάμβανε ασκήσεις τόσο φυσικής κατάστασης όσο και ενδυνάμωσης.

Οι Αν. Μιχαηλίδης και Χρ. Γιαννακόπουλος είδαν το απουσιολόγιο να είναι «λευκό” και τους παίκτες να έχουν ιδιαίτερα θετική διάθεση μετά το πέρας του Σαββατοκύριακου. Στην προπόνηση βρέθηκαν και δύο νέοι ποδοσφαιριστές που πρόκειται να ανακοινωθούν επίσημα από την παρούσα ιστοσελίδα αύριο.

31 Ιουλ. 2018

Η σεζόν 2017-18 μόλις άρχισε.

Με αισιοδοξία, όρεξη και χαμόγελα πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της Νίκης Μεσημερίου στο δημοτικό γήπεδο του Μεσημερίου. Με νέα πρόσωπα παρουσιάστηκε η ομάδα μας τόσο στο τεχνικό επιτελείο όσο και στο ποδοσφαιρικό τμήμα, με τον πρόεδρο Συμεών Αβραμίδη να οριοθετεί τους νέους στόχους της ομάδας.

Μετά τις ομιλίες του προπονητή Αν. Μιχαηλίδη, βοηθού προπονητή Χρ. Γιαννακόπουλου και γενικού αρχηγού Ζ. Γαϊντατζή προς τους ποδοσφαιριστές, ακολούθησε χαλαρό τρέξιμο και ασκήσεις με μπάλα.

7 Ιαν. 2018

Αυτοί ήταν οι 11+4 ποδοσφαιριστές του προπονητή Κων/νου Κάκογλου που απέδρασαν από το γήπεδο της Σταυρούπολης με ένα μεγάλο "διπλό". Τελικό αποτέλεσμα Παύλος Μελάς-Νίκη Μεσημερίου:0-1 με γκολ του Καρολίδη.