Αγωνιστικά

7 Ιαν. 2018

Αυτοί ήταν οι 11+4 ποδοσφαιριστές του προπονητή Κων/νου Κάκογλου που απέδρασαν από το γήπεδο της Σταυρούπολης με ένα μεγάλο "διπλό". Τελικό αποτέλεσμα Παύλος Μελάς-Νίκη Μεσημερίου:0-1 με γκολ του Καρολίδη.

13 Οκτ. 2017

Την τελευταία τους προπόνηση πριν την εκτός έδρας 7η αγωνιστική Α1 Κατηγορίας 2017-18 πραγματοποίησαν χθες οι παίκτες μας στο δημοτικό γήπεδο Μεσημερίου.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο τεχνικός κύριος Αστέριος Θέμελης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας που θα μεταβεί αύριο στους Αμπελόκηπους και η οποία είναι όπως εμφαίνεται στην παραπάνω φωτογραφία.

7 Οκτ. 2017

Με την χθεσινή προπόνηση (6.10.17) που έγινε στο δημοτικό γήπεδο Μεσημερίου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τη σημερινή εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Αναγέννηση Επανομής. Μετά το τέλος της, ο προπονητής, Αστέριος Θέμελης, ανακοίνωσε την αποστολή την οποία αποτελούν 18 ποδοσφαιριστές.

Αυτοί είναι οι: Σταυρίδης, Κώστογλου, Πιαστόπουλος, Μυλωνάς, Δάλλας Γ., Ζηβαρίδης, Καραγιαννίδης, Γερασίμου, Σταφυλίδης, Νικολλάρα, Κούρας, Μπουλάρι, Κόλα, Γιαννακίδης, Μουρατίδης, Δέδας, Στράντζαλης, Καρανικόλας.

1 Οκτ. 2017

Να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα μακριά από το Μεσημέρι, και δη σε μια δύσκολη έδρα όπως αυτή του Ολυμπιακού Κυμίνων, θα προσπαθήσει στον σημερινό μεταξύ τους αγώνα η Νίκη Μεσημερίου.

Η ομάδα του Αστέριου Θέμελη, η οποία ολοκλήρωσε προχθές (29.9.17) την προετοιμασία της για τον εν λόγω αγώνα, θα αγωνιστεί σε αυτόν δίχως αγωνιστικά προβλήματα. Εκτός έμεινε μόνο ο Γιώργος Καρολίδης λόγω προβλήματος στον αστράγαλο, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι κανονικά στην διάθεση του, με την τελική 18αδα να γίνεται γνωστή πριν την σέντρα.

Έτσι στην αποστολή των «πορτοκαλί» για τη σημερινή αναμέτρηση συμπεριλήφθηκαν οι: Σταυρίδης, Κώστογλου, Πιαστόπουλος, Μυλωνάς, Δάλλας Γ, Δάλλας Ν., Καραγιαννίδης, Γερασίμου, Μανωλόπουλος, Νικολλάρα, Κούρας, Μπουλάρι, Κόλα, Γιαννακίδης, Μουρατίδης, Δέδας, Στράντζαλης, Καρανικόλας, Σταφυλίδης, Ζηβαρίδης.

22 Σεπ. 2017

Με την απογευματινή προπόνηση στο δημοτικό γήπεδο Μεσημερίου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ΠΟ Μαλακοπής στο πλαστικό γήπεδο Πυλαίας  (Σάββατο 23/09, 17:00).

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας και τελειώματα φάσεων. 

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στην ομάδα μας, καθώς ο επιθετικός Καραγιαννίδης ταλαιπωρείται από πόνους στο μηρό, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής. Εκτός αυτού, ο Αστέριος Θέμελης δεν έχει στη διάθεσή του και τους Σταφυλίδη και Μυλωνά (αμφότεροι έμειναν εκτός λόγω ανετοιμότητας μετά από τραυματισμό).

Αμέσως μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης, ο κ. Θέμελης ανακοίνωσε την αποστολή, με τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα διεκδικήσουν τη νίκη στην Πυλαία. Αναλυτικά: Σταυρίδης, Κώστογλου, Πιαστόπουλος Ζηβαρίδης, Καρολίδης, Καρανικόλας, Ν. Δάλλας, Μουρατίδης, Μανωλόπουλος, Γ. Δάλλας, Δέδας, Γερασίμου, Μπουλάρι, Κόλα, Γιαννακίδης, Νικολλάρα, Κούρας, Στράντζαλης.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!